26. Acapulco

Lunch vecka 42

Veckans Pasta

Krämig kycklingpasta med grön pesto, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Gratinerad kycklingfilé med tomat- & mozzarella, serveras med skysås, vitlöks crème & rostad potatis (G)
Pancopanerad havsabborre med dillslungad potatis, dill- & citroncrème, toppad med handskalade räkor

Tisdag

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & inlagd gurka (G.L)
Panerad spättafilé med dansk remouladsås & hemlagat potatismos

Onsdag

Marinerad fläskfilé med cognacssås, stekt potatis & sauterade morötter (L)
Persiljefylld strömmingsflundra med skirat smör, hemlagat potatismos & rårörda lingon

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Plommonspäckad karré med gräddsås, kokt potatis & äppelmos (G.L)
Lasagne med tomat- & rödlöksallad

Fredag

Timjan’s skomakarlåda (noisette) med rödvinssky, bacon, purjolök & hemlagat potatismos
Panerad kungsflundra med räk- & kräftröra, serveras med dillslungad potatis

26. Acapulco

26. Acapulco

145:-

oxfilé, champinjoner, lök, jalapeños, tacosås, tacokrydda, vitlök