Veckans Pasta
Cellentani med krämig ost- & skinksås, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Gratinerad kycklingfilé med tomat, basilika, mozzarella, serveras med rostad potatis, skysås & vitlöks crème
Panerad torskfilé med gräddkokt spenat & kokt potatis (L)
Tisdag
Rimmat stekt fläsk med raggmunk eller löksås & kokt potatis (L)
Gratinerad sejfilé med hummersås & hemlagat potatismos (G)
Onsdag
Pannbiff med lökssky, kokt potatis, lingonsylt & inlagd gurka (L)
Persiljefylld strömmingsflundra med skirat smör, rårörda lingon & hemlagat potatismos
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Boeuf Bourguignon med hemlagat potatismos (G)
Korvstroganoff med ris (G.L)
Fredag
Schnitzel med rödvinssky, örtsmör, timjanrostad kulpotatis & gröna ärtor (L)
Panerad gösfilé med västkuströra & dillslungad potatis
Gräddstuvad pytt i panna
med stekt ägg och rödbetor