Veckans Pasta
Krämig fläskfilépasta med kantareller, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Helstekt fläskfilé med grönpepparsås, rostad potatis & vitlöksfrästa haricoverts (G.L)
Pancopanerad koljafilé med dill- & citroncremé, toppad med handskalade räkor
Tisdag
Kyckling piccata (parmesanpanerad kycklingfilé) med krämig tomatsås & basmatiris (G)
Panerad torskfilé med vitvinssås, baconströssel & hemlagat potatismos
Onsdag
Grekiska nötfärsjärpar med skysås, tzatziki & stekt potatis
Panerad spättafilé med romsås & hemlagat potatismos
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Helstekt ytterfilé med champinjonsås, stekt potatis & svartvinbärsgelé (G.L)
Lasagne med vitlökscremé (L)
Fredag
Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssky, bearnaisesås, rostad provencalepotatis & gröna ärtor
Stekt regnbåge med räk- & kräftröra, serveras med dillslungad potatis (G)
Pasta Carbonara
bacon, ägg, lök, vitlök, bechamelsås