26. Acapulco

Lunch vecka 3

Veckans Pasta

Krämig fläskfilépasta med kantareller, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Helstekt fläskfilé med grönpepparsås, rostad potatis & vitlöksfrästa haricoverts (G.L)

Pancopanerad koljafilé med dill- & citroncremé, toppad med handskalade räkor

Tisdag

Kyckling piccata (parmesanpanerad kycklingfilé) med krämig tomatsås & basmatiris (G)

Panerad torskfilé med vitvinssås, baconströssel & hemlagat potatismos

Onsdag

Grekiska nötfärsjärpar med skysås, tzatziki & stekt potatis

Panerad spättafilé med romsås & hemlagat potatismos

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde

Helstekt ytterfilé med champinjonsås, stekt potatis & svartvinbärsgelé (G.L)

Lasagne med vitlökscremé (L)

Fredag

Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssky, bearnaisesås, rostad provencalepotatis & gröna ärtor

Stekt regnbåge med räk- & kräftröra, serveras med dillslungad potatis (G)

26. Acapulco

26. Acapulco

145:-

oxfilé, champinjoner, lök, jalapeños, tacosås, tacokrydda, vitlök