Veckans Pasta
Tricolore med krämig ost- & skinksås, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Helstekt ytterfilé med potatisgratäng, vitlökssky, chipotlemajonnäs (G)Panerad koljafilé med romsås & dillkokt färskpotatis (L)
Tisdag
Grekiska nötfärsjärpar med skysås, tzatziki & stekt potatis Persiljefylld strömmingsflundra med skirat smör, hemlagat potatismos & rårörda lingon
Onsdag
Marinerad fläskfilé med rödvinssås, rostad potatis & stekta grönsakerPanerad kungsflundra med skagenröra & dillkokt färskpotatis (L)
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & gräddeRotmos med rimmad oxbringa & senaps crème (G)Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor
Fredag
Schnitzel med rödvinssky, kryddsmör, timjanrostad potatis & gröna ärtorCitronbakad laxfilé med sesamrostad potatis & broccoli, serveras med en mild aioli
27. Gorgonzolapizza
oxfilé, gorgonzola, champinjoner, körsbärstomat, ruccola