27. Gorgonzolapizza

Lunch vecka 36

Veckans Pasta

Tricolore med krämig ost- & skinksås, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Helstekt ytterfilé med potatisgratäng, vitlökssky, chipotlemajonnäs (G)
Panerad koljafilé med romsås & dillkokt färskpotatis (L)

Tisdag

Grekiska nötfärsjärpar med skysås, tzatziki & stekt potatis
Persiljefylld strömmingsflundra med skirat smör, hemlagat potatismos & rårörda lingon

Onsdag

Marinerad fläskfilé med rödvinssås, rostad potatis & stekta grönsaker
Panerad kungsflundra med skagenröra & dillkokt färskpotatis (L)

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Rotmos med rimmad oxbringa & senaps crème (G)
Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor

Fredag

Schnitzel med rödvinssky, kryddsmör, timjanrostad potatis & gröna ärtor
Citronbakad laxfilé med sesamrostad potatis & broccoli, serveras med en mild aioli

27. Gorgonzolapizza

27. Gorgonzolapizza

145:-

oxfilé, gorgonzola, champinjoner, körsbärstomat, ruccola